El xef Ferran Adrià ha explicat, a través d'una entrevista a l'agència de notícies EFE, que preveu tenir definit el contingut de la BulliFoundation a la cala Montjoi el proper mes d'abril. Adrià diu que «a Barcelona -Bulli Lab- no hi haurà cuina, a Montjoi n'hi ha una de 400 metres increïble i allà es crearà i algun dia farem alguna cosa molt experimental per a donar-ho a conèixer. És cert que el projecte s'ha retardat respecte de les previsions. Hem de decidir fins a quin punt fem públics o privats ambdós llocs -Barcelona i Montjoi».

El cuiner va presentar ahir a València l'exposició «Innovation Space» de Telefónica sobre el procés creatiu a El Bulli, que es podrà visitar al Mercat de?Colón fins al diumenge. A l'entrevista, explica que no troba a faltar estar entre els fogons i que li agrada la part creativa, que «segueix viva al Bulli Lab i la BulliFoundation». Precisament, en referència a aquesta segona, Adrià va recordar que ja s'ha iniciat la transformació de la fase que compta amb llicència i que espera tenir definit el mes vinent el seu contingut.

De fet, el xef ha dit recentment que no renuncia a la segona fase d'ampliació del 300%, que requereix d'un canvi de normativa tot i que en aquests moments està executant la primera fase i legalitzant els treballs, que no s'ajustaven a la llicència donada.