Comerç Figueres ha oficialitzat el relleu a la presidència que des de fa setmanes es prepara. El fins ara president, Jordi Rotllant, ha al·legat motius professionals que li impedeixen continuar desenvolupant la seva tasca. Estan previstes eleccions el 22 de març. Diari de Girona va publicar el mes passat que l'actual vicepresident, Lluís de Anguera Marín, té previst presentar candidatura.

Rotllan es va acomiadar dels companys a la junta celebrada dijous. Segons l'associació, s'ha convocat l'Assemblea anual i eleccions pel 22 de març. Hi haurà un relleu després de més de deu anys de Rotllan al capdavant de Comerç Figueres. Segons l'associació, a principi del mes de novembre de l'any passat Rotllan va ser nomenat director de Màrqueting, Comunicació i Admissions de la seu a Barcelona d'una xarxa multinacional de campus amb seu a Montreal. Aquesta circumstància, unida a les responsabilitats que segueix exercint en els negocis familiars, diuen que ha estat el motiu pel qual li hagi estat impossible seguir assumint la presidència de Comerç Figueres.

Comerç Figueres agrupa un ampli sector comercial amb uns tres-cents associats, però recentment han aparegut noves associacions.