Localizen a la N-260 a Llançà l'home de 84 anys perdut mentre feia el camí de ronda

14.03.2016 | 07:14
Els dispositius durant la recerca.

L'avi de 84 anys desparegut mentre feia el camí de ronda entre Llançà i el Port de la Selva va ser localitzat la mateixa nit de dijous a la N-260 a Llançà després que es desorientés i es desviés del recorregut. L'home estava en bon estat de salut i una patrulla de la Policia Local el va acompanyar a casa d'un amic, on passa uns dies.

L'avís de la desaparició es va produir quan faltaven deu minuts per les vuit del vespre. Un conegut del desaparegut va trucar al telèfon d'emergències i va explicar que l'havia deixat a les tres de la tarda al principi del tram del camí de ronda que uneix Llançà i el Port de la Selva. En veure que havien passat moltes hores i que no apareixia va decidir donar l'alerta. L'home no portava mòbil.

Es va muntar un dispositiu de recerca immediatament. Hi van participar Policia Local de Llançà, Guàrdia Municipal, Protecció Civil, Bombers i Mossos d'Esquadra. A partir de dos quarts de nou del vespre es van reastrejar els voltants del camí.

La Policia Local de Llançà va informar que quan faltaven dotze minuts per a la mitjanit el van trobar deambulant per la N-260, a tocar de la benzinera de Llançà. S'havia confós i va sortir-de de la ruta. L'home va refusar l'assistència mèdica i únicament se'l va acompanyar fins al domicili del seu amic.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema