La Fira del Vaixell d'Ocasió d'Empuriabrava obrirà les portes dissabte amb la presència de trenta dues empreses nàutiques i 450 vaixells. En total, 25.000 metres quadrats d'exposició en els quals es podran trobar embarcacions a partir dels dos metres d'eslora. S'ha fet un canvi a l'organtizació del port perquè les embarcacions d'entre 10 i 15 metres puguin exposar-se a l'aigua.

Les empreses del sector posaran a la venda un any més embarcacions de segona mà i també hi haurà una àmplia oferta de Milla Zero. Es tracta de vaixells nous o seminous que els empresaris posen a la venda a un preu inferior del que costarien noves.

Els organitzadors esperen mantenir el ritme de vendes de la passada edició, en la qual es va notar un increment. Durant els darrers anys s'han assolit xifres rècord tant amb unitats exposades com amb percentatge d'operacions tancades, que s'han situat entre el 22 i el 25%.

La Fira del Vaixell d'Ocasió estarà oberta des de dissabte fins al 27 de març des de les deu del matí fins a les set de la tarda, sense interrupció.

A banda de l'exposició i venda de vaixells i altres productes nàutics, s'han organitzat els exàmens per obtenir el títol de Patró Bàsic i Patró d'Embarcació d'Esbarjo. Els exàmens es faran el 23 de març al Centre Emprèn.

Els interessats a adquirir un producte poden vistiar la fira i també disposen d'informació al web de la fira del vaixell i a través d'una revista oficial que es donarà a la fira.