El barri del Bon Pastor de Figueres torna a patir talls de llum constants

El Govern municipal diu que es reunirà amb Endesa i Interior per intentar resoldre el problema

21.03.2016 | 07:26

Els veïns del carrer Ramon i Cajal del barri del Bon Pastor de Figueres tornen a patir talls constants de llum. El regidor de Seguretat, Pere Casellas, s´ha compromès a acompanyar-los per presentar queixes a la companyia Endesa però també a reunir-se, juntament amb l´alcaldessa, amb la directora general de l´elèctrica. També demanarà més contundència a la Conselleria d´Interior per perseguir el cultiu de marihuana.

D´altra banda, el Govern municipal ha xifrat en 180.000 euros les pèrdues en frau d´aigua. En aquest sentit, preveuen canviar els comptadors per uns d´electrònics que alertin d´intents de manipulació.

Casellas diu que va explicar als veïns en una reunió que només poden actuar si hi ha denúncia de la companyia i que un canvi de llei ha minimitzat les sancions. «Em vaig comprometre a anar a Endesa amb un grup de veïns per intentar solucionar això i també a recórrer totes les instàncies per aconseguir d´Interior més lluita contra la droga», diu.

Solució «policial»
El regidor socialista diu que tot i que els talls no són diaris, com ho han estat en d´altres ocasions, són freqüents i s´han de solucionar. «La solució és policial però calen denúncies», insisteix. En aquest sentit, els va dir que l´Ajuntament actuarà contra un altre dels fraus freqüents, el de l´aigua.

L´any passat a tota la ciutat es van registrar unes pèrdues importants tot i que la zona oest és la que se n´endú un percentatge destacat. Per això, canviaran els comptadors per tal de detectar-ho i començaran per aquesta zona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema