Repsol donarà 2.000 tiquets per buidar les sentines dels vaixells

23.03.2016 | 07:23

La companyia repsol està ultimant els detalls per signar un acord amb Cegra Internacional, S.L, la gestora de la marina d'Empuriabrava, per tal de donar 2000 bons per repartir entre els usuaris de la seva estació de combustibles. Els bones permeten utilitzar gratuïtament el sistema per al buidatge dels seus tancs d'aigües negres. Es podran utilitzar a partir d ela setmana vinent i durant la propera temporada d'estiu.
Segons remarquen els gestors, les marines i els ports esportius solen donar aquest servei previ pagament. Per això apunten que l'acord amb Repsol és pioner perquè pretén col.laborar a conscienciar els patrons de les embarcacions esportives de la necessitat de buidar els seus tancs d'aigües negre o amb residus d'olis, en punts habilitats com que el que existeix al costat de l'estació de combustible. L'objectiu és evitar una pràctica que encara fan alguns usuaris d'abocar a alta mar, tot i que cada vegada és menys comuna, constaten.
L'inici de la campanya de lliurament del paquet de bons als patrons d'embarcacions que repostin combustible començarà properament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema