Els Mossos d'Esquadra van detenir el 16 de març una dona de 38 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Figueres, com a presumpta autora d'un delicte de danys i amenaces. Segons un comunicat de la policia catalana, els fets van passar la matinada del 13 de març, quan l'arrestada hauria calat foc a un vehicle estacionat al carrer Aquari de la capital de l'Alt Empordà. L'incendi va calcinar totalment el turisme i va afectar parcialment cinc vehicles més. Un cop els Bombers de la Generalitat van apagar el foc, els Mossos van obrir una investigació que els va portar a identificar a la presumpta responsable els danys. Tot apunta que la dona va calar foc al cotxe d'un familiar, al qual també havia amenaçat. L'arrestada, amb antecedents, va passar el 17 de març a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Els fets es remunten a la matinada del 13 de març, cap a les quatre del matí, quan els Mossos van ser alertats de què diversos vehicles estacionats al carrer Aquari estaven cremant. Quan van arribar al lloc, els agents van constatar que les flames afectaven cinc vehicles i que un d'ells, on es va originar el foc, va resultar totalment calcinat. La resta de turismes van patir danys importants.

Un cop els bombers van apagar el foc, els mossos van obrir una investigació que els va portar a identificar la presumpta responsable dels danys. Tot apunta que la dona va calar foc al cotxe d´un familiar, al qual havia amenaçat anteriorment, i l´incendi va afectar la resta de vehicles.

La detinguda, amb antecedents, va passar el 17 de març a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.