L'Hotel Peralada Wine Spa & Golf ha reobert les portes després de dos mesos tancat per executar una reforma integral a l'interior. Aquesta setmana comença una segona fase de reformes de 23 habitacions però mantenint les instal·lacions obertes.

El luxós hotel de cinc estrelles ha obert portes de nou al març amb una transformada imatge. A la primera fase que ha acabat s'han remodelat els espais gastronòmics, recepció de l'hotel, zones comuns, 30 habitacions dobles i dues habitacions suites. També l'espai termal,el circuit d'aigües i zones de tractament del Wine Spa.

La reforma ha permès donar-li un nou aire a l'interior de l'establiment. El disseny de la reforma ha anat a càrrec de la prestigiosa interiorista Sandra Tarruella -Trenchs Studio. Des del l'establiment remarquen que «ha sabut desenvolupar un espai contemporani, amb materials nobles i amb un bon equilibri entre calidesa i comoditat» però «respectant sempre la tradició i l'entorn del conjunt».

Els treballs continuen en una segona fase amb la reforma de les vint-i-tres habitacions restants. Aquest segon període s'executarà mantenint totes les instal·lacions obertes i la data prevista de finalització serà el 27 d'abril. Des de l'Associació Costa Brava Hotels de Luxe, que reuneix els pricipals establiments de quatre i cinc estrelles del litoral gironí, van destacar fa un parell de setmanes coincidint amb la reobertura que els projectes de diversos establiments com el de Peralada ha suposat el 2015 una inversió de 4,7 milions amb una aposta per millorar el seu lideratge.

En aquest i altres establiments, no només s'han remodelat instal·lacions, també serveis com els nous tractaments amb vi al Wine Spa a l'hotel Peralada. Les reformes se sumen a les que es van portar a terme l'any passat i hi ha hagut canvis en l'oferta gastronòmica amb la incorporació de Xavier Sagristà i Toni Gerez en una aposta per esdevenir el referent gastronòmic de la zona potenciant la cuita de proximitat i de productes arrelats al territori.

L'hotel de Peralada compta amb el Restaurant L'Olivera, i ?l'Aires. Disposa de diferents sales per realitzar reunions, congressos, o celebracions; al Wine Spa es poden fer tractaments diversos i als exteriors hi ha diverses instal·lacions esportives que se sumen al camp de golf.