Roses estrena la primera edició de la Ruta de les Tapes, en la qual participaran 25 bars i restaurants. Durant deu dies, de l'1 al 10 d'abril, es podrà fer un circuit pels establiments que oferiran degustar una tapa creada per a la ruta acompanyada d'una degustació de vi, per 2,5 euros.

Tàrtar de salmó en canó cruixent, broqueta de bacallà amb tempura amb mel de canya, ou estrellat amb xips de cansalada i patates amb salsa brava, boletus incorruptus, milfulls de morcilla, sushi ibèric, bacallà cruixent... són només algunes de les creacions ideades pels diferents xefs, les quals es podran degustar al llarg d'aquests deu dies.

Els participants tindran una butlleta on cada establiment estamparà un segell. Qui ompli les nou caselles podrà optar a un sorteig d'un dinar o sopar per a dues persones en un dels establiments participants i visita el Coll de Roses Family Wine Museum.

La campanya té per objectiu donar a conèixer els establiments i productes gastronòmics i vinícoles de Roses, amb una atractiva proposta que vol apropar visitants al municipi fora de la temporada turística. A més, s'ha inclòs dins el programa Vícid, el Festival del Vi, que arrencarà l'1 d'abril i que durarà un mes sencer.

En aquest enllaç pots consultar tots els locals adherits a la campanya i la tapa que ofereixen.