La policia estatal ha detingut davant del macroprostíbul Paradise de la Jonquera un jove que duia 7.700 euros en efectiu i les matrícules del cotxe falses. Els agents van aturar el vehicle, un BMW sèrie 5, durant un control la matinada del 31 de març. L'ocupant del cotxe era un jove de 24 anys i origen francès que té nombrosos antecedents al seu país.

Durant l'escorcoll, els agents li van trobar els diners. El jove assegura que és la quantitat sol dur a sobre quan surt de festa però la policia investiga si podria tenir relació amb algun delicte. Aleshores, els policies van comprovar que el número de bastidor del cotxe no es corresponia amb les matrícules que duia posades. L'han detingut per falsificació de matrícula.

La policia va enxampar el sospitós a l'avinguda Països Catalans. El cotxe no consta com a robat però les matrícules franceses que duia no són les que li corresponen segons el número de bastidor. A més, durant l'escorcoll del vehicle els agents li van trobar dos jocs de matrícules més al maleter, una espanyola i l'altra alemanya. Les alemanyes són les plaques originals del vehicle que, segons la versió del detingut, li havia deixat un amic.Els agents el van detenir per falsificació de document públic. Després de passar a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de Figueres, va quedar en llibertat provisional.El detingut té nombrosos antecedents a França per delictes de lesions, receptació, conducció sense permís de conduir, desobediència, danys, amenaça de mort a un agent de l'autoritat i consum d'estupefaents.