Tots els actes de les Fires i Festes de Santa Creu de Figueres

Es programen un total de 180 activitats entre el 29 d'abril i el 8 de maig - La Casa Nouvilas s'obrirà per a la Mostra Floral mentre les atraccions a un euro deixen de fer-se per evitar aglomeracions

11.04.2016 | 18:47
Tots els actes de les Fires i Festes de Santa Creu de Figueres

Figueres ha programat 180 activitats, la majoria de les quals promogudes per entitats de la ciutat, en el marc de les Fires i Festes de la Santa Creu, que se celebraran del 29 d'abril al 8 de maig. L'Ajuntament hi ha destinat un pressupost de 380.000 euros, 150.000 dels quals són per a l'Embarraca't.

Descarrega't el programa complet dels actes aquí

Com a novetats d'enguany, hi ha l'obertura dels baixos de la Casa Nouvilas per a fes-hi la Mostra d'Art Floral, la tornada de la carpa de l'envelat a la plaça Catalunya i l'ampliació d'horaris d'autobusos al concerts nocturs del Firal. Se suprimirà, en canvi, el preu d'un euro per atraccions durant el primer dia de celebració. L'alcaldessa, Marta Felip, diu que s'hi produïen aglomeracions que desaconsellaven mantenir l'activitat.

Pel què fa a l'Embarraca't, Blaumut, Vaca Sagradas, New York Ska Jazz Ensamble, Crossing, Maldita Nerea i Di-versiones seran algunes de les actuacions destacades. D'altra banda, el regidor de Feste, Quim Felip, ha anunciat un canvi d'imatge que encara s'està concretant però que homogeïtzaria l'espai.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema