Comerç Figueres inicia una campanya de suport al Museu del Circ

L'associació ha imprès 50.000 desplegables i 2.000 cartells que repartiran a les botigues i fan una recollida de signatures a 'Change.org'

12.04.2016 | 07:14
L´edifici, propietat de Figueres i el Consell- es troba en ple centre.

L'associació Comerç Figueres ha iniciat una campanya per donar suport al projecte del Museu del Circ a la Casa Nouvilas. Sota el nom de Tots pel Museu del Circ!, l'entitat vol sumar-se a les veus favorables a aquesta iniciativa perquè ho consideren una oportunitat "única per crear un punt d'atracció de rellevància mundial a la nostra ciutat". De moment, ja han imprès 50.000 desplegables i 2.000 cartells, que repartiran entre establiments de tota la comarca. A més, han creat una recollida de signatures presencial (que començarà el 18 d'abril) i online a través de la plataforma Change.org (www.change.org/p/museudelcirc).
"Ens sembla molt encertat situar el Museu dle Circ a la Casa Nouvilas del carrer Nou -casa senyorial de 1895- perquè encaixaia amb un model de planificació comercial estratègic recuperant i donant un ús públic a un dels edificis de més valor arquitectònic de Figueres", asseguren en un comunicat. En aquest sentit, recorden que l'Ajuntament i el Consell el van comprar al 2008 i que des d'aleshores no ha tingut cap ús. Des del seu punt de vista, la cèntrica ubicació ajudaria a "equilibrar els dos costats de la Rambla ampliant el centre comercial i seria l'estímul necessari perquè el sector de Migdia finalment comencés a recuperar la vitalitat que havia tingut temps enrere, com un dels punts neuràlgics de la ciutat". A més, asseguren que el Museu crearia nous llocs de trebal, allargaria l'estada dels visitants, atrauria novinguts d'arreu del món i implicaria noves pernoctacions. Per això, repartiran a botigues de tota la comarca els 50.000 díptics i els 2.000 cartells impresos per demanar nous suports. També començaran una recollida de signatures als establiments associats i n'han endegat una altra a Internet.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema