La Guàrdia Urbana de Figueres ha localitzat a l'interior d'un antic taller de planxisteria del centre de la ciutat un cultiu de marihuana amb plantes ja recollides, estris utilitzats per a aquesta finalitat i la llum punxada. Segons avançava aquest cap de setmana el diari digital Figueres.com, tot va ser fruit del descuit de l'actual llogater de l'espai que s'hauria deixat la porta oberta. Un fet que va permetre a la Guàrdia Urbana desmantellar, la matinada de dissabte a diumenge, la plantació.

La policia local va trobar-hi plantes recollides, testos, la llum punxada i diversos estris. De fet, segons diverses testimonis haurien assegurat al rotatiu que veien molt de moviment nocturn al local amb homes que baixaven d'una furgoneta de lloguer, que aparcaven davant de l'espai, entraven i en treien material.

D'altra banda, el mateix mitjà va publicar diumenge que la Guàrdia Urbana va identificar a quatre joves als Jardins Enric Morera i van interposar tres denúncies per consum i tinença de substàncies estupefaents. Fa temps que els veïns d'aquesta zona es queixen que l'espai públic s'utilitza per a aquestes finalitats.