L'Ajuntament de Roses impulsa una plataforma a la xarxa per compartir cotxe

19.04.2016 | 07:13

L'Ajuntament de Roses ha impulsat una plataforma a la xarxa, «Compartir cotxe», per facilitar la mobilitat sostenible. El servei consisteix a facilitar la trobada de persones que estan interessades a compartir el vehicle privat a l'hora de fer un desplaçament.
La nova plataforma ja està operativa a través de la pàgina web municipal, www.roses.cat, i ofereix la possibilitat que persones que han de realitzar un desplaçament en cotxe per motius professionals o de plaer, ofereixin places a altres persones per compartir vehicles i despeses.
A través d'una borsa a la xarxa, l'usuari pot accedir a la visualització de les persones que estan inscrites per fer un viatge semblant. Es precisa veure quines són les preferències, si disposen o no de cotxe, el motiu del viatge i tot un seguit de dades per fer més fàcil la trobada de companys de viatge. Tot seguit es poden posar en contacte a través del correu electrònic de manera immediata i sense necessitat d'intermediaris. La proposta va sorgir per part d'ERC, que va presentar una moció en un ple que va rebre el suport municipal. Suposa mesura sostenible i per reduir la contaminació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema