De 07.00 a 14.00 h a les places del Gra i de Catalunya s'hi fa el mercat de fruita i verdura.

De 10.00 a 13.00 h al Pavelló esportiu municipal vine a provar l'hoquei sobre patins organitzat pel Club Hoquei Figueres

De 10.30 a 13.00 h a la piscina climatitzada municipal toca matinal de jocs a l'aigua per a nens de 6 a 12 anys. És imprescindible un bon domini del medi aquàtic.

A les 12.00 h a la Plaça de Josep Pla, La Companyia Xip Xap presenta l'espectacle infantil "Uh, quin cangueli". A les 17.00 presenten l'espectacle infantil "Indis".

A les 20.30 h Cercavila nocturna amb la Cebetes i el Bou organitzat pels amics dels Gegants de Figueres. El punt de sortida és la Casa Empordà i el recorregut passa per les places de l'Escorxador i de la Palmera, carrers de Monturiol, Ample i Muralla i la plaça de les Patates.

A les 21.00 h al Teatre Municipal el Jardí toca Concert simfònic, impulsat per Euen Kleyner.

*Venda d'entrades a la taquilla del mateix Teatre Municipal i a www.figueresaescena.com

A la Caseta de la Casa Cultural d'Andalusia de l'Alt Empordà a partir de les 21.00 h hi ha l'actuació dels alumnes de l'entitat. A les 23.00 h l'actuació del grup de rumbes i sevillans Ramon y sus Chicos.

Tot seguit, música amb el Dj de l'entitat

A les 23.00 h a l'envelat de la plaça de Catalunya toca Ball amb l'Orquestra Saturno organitzat per l'Ajuntament de Figueres.

Pel què fa a l'EMBARRACA'T, la primera actuació ve a càrrec de CARITAT HUMANA a les 23.00 h. L'escriptor i periodista Jair Domínguez, al costat de Robert Molina i Dani Ferrer fan un tipus de rock més crepuscular, per parar l'orella i moure els peus.

A les 00.00 h és el torn de BLAUMUT. Ja des de la seva estrena discogràfica l'any 2012 amb El Turista, s'han convertit en un dels referents del pop en català del segle XXI. La seva reafirmació va arribar amb el seu segon disc El primer arbre del bosc (2015) i aquest any torna a ser notícia per la publicació d'El llibre blau, una biografia que inclou la cançó inèdita Previsions d'acostament.

Finalment, a partir de les 02.00 h podrem gaudir de JULAY'S. Músics de diferents bandes empordaneses que s'han unit en aquesta aventura per posar en dansa tot el públic. Versions de Muchachito Bombo Infierno, Tequila, Bongo Botrako, Ad Versaris, James Brown, Extremoduro i molts més amb un toc personal tan pel que fa a la lletra com a la música.