De 8.00 a 18.00 h al Poliesportiu municipal es farà el torneig 4x4 de Vòlei organitzat pel Club Vòlei Figueres. Les inscripcions es faràn al mateix poliesportiu abans de començar i el preu és de 12€ i 10€ pels socis.

De les 9.00 fins a les 20.00 h es faran les següents Fires al carrer:

56a Fira del Dibuix i de la Pintura, a la plaça de Catalunya

41a Fira del Col·leccionisme, a la Rambla

41a Fira del Brocanter, al carrer de Castelló

34a Fira d'Artesania, als carrers Caamaño, Monturiol i Nou i a la plaça d´Ernest

Vila

34a Fira Mercat, a la pujada del Castell

31a Fira de l'Alimentació, a la Rambla

1a Fira de la Intolerància Alimentària, a la Rambla

2a Fira Fotogràfica, a la plaça de Catalunya

5a Fira Monogràfica del Vidre, a la placeta baixa de la Rambla

3a Ecofira Empordà, a la plaça del Gra

De 9.30 a 12.00 h es farà la 9a Cursa Castell de Sant Ferran - Ciutat de Figueres i les curses infantils a l'estadi Albert Gurt, organitzat pel Club d'Atletisme Figueres,

A les 10.00 h a la Parròquia de Sant Pere, es farà la presentació del segell i mata-segells especials, editats amb motiu del centenari de la col·locació de la primera pedra de l'antiga biblioteca.

A les 10.00 h també es farà el XXVIè Campionat d'Escacs de partides llampec a la Plaça de l'Ajuntament.

De 10.00 a 13 h. a les pistes exteriors del poliesportiu municipal hi haJoarnada de portes obertes de tir amb arc

A les 10.30 h a les pistes de tenis municipals es disputa la Final juvenil de la III Copa de Fires de Tennis i a les 12.00 h la Final absoluta.

A les 11.00 h a la plaça de Josep Pla, danses tradicionals a càrrec de l'Agrupació Mediterrània Dansa. Els espectacles són: Empremtes (Mediterrània Jove), Valls Ra i cascabells (Belluguets) i Joguines i Avi Tomeu (Lluentons).

A les 12.00 h a la plaça de l'Ajuntament toca audició de sardanes amb la cobla Costa Brava organitzat pel mateix Ajuntament de Figueres.

A les 12.00 h a l'Envelat de la plaça de Catalunya es fa la xerrada d'El rebost de la natura organitzat pel Casino Menestral Figuerenc.

A partir de les 13.00 h a la Caseta de la casa Cultural d'Andalusia de l'Alt Empordà, Missa rociera cantada pel cor de l'entitat. A les 14.00 h Dinar popular per als socis i amics, i a les 17.00 h concert del cantant El Peseta.

Tot seguit, música amb el Dj de l'entitat.

A les 16.00 h al Local de l'Associació de Veïns Nova Estació es fa l'inauguració de l'exposició 40 anys: Del Turó a la Nova Estació.

A les 17.00 h a la Sala petita de La Cate, cicle de cinema clàssic amb "La ladrona, su padre y el taxista".

A les 17.30 h a la plaça de l'Ajuntament, escacs vivent.

A les 18.00 h a La Cate, la Companyia Teatre Nu presenta l'espectacle infantil "Torna Robin Hood". Venda d'entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí o al web www.figueresaescena.com

A les 19.00 h al Teatre Municipal el Jardí, concert a càrrec de la Jove Orquestra de Figueres: El somni d'en Quixot. Una trobada amb Shakespeare i Cervantes

La venda d'entrades a la taquilla del mateix Teatre Municipal

Alhora, per finalitzar el diumenge de Fires, a les 19.00 h a l'Envelat de la plaça de Catalunya, concert i ball amb l'Orquestra Costa Brava.