Un home de 42 anys va resultar ferit greu quan procedia a fer la maniobra d'aterratge amb el seu paracaigudes a l'aeròdrom d'Empuriabrava. Va quedar enganxat amb la lona de l'aparell d'una cornisa i va quedar penjat d'uns 10 metres entre la primera i segona planta d'un edifici de tres. Els Bombers el van haver de rescatar amb l'autoescala. El paracaigudista va patir politraumatismes i, entre d'altres ossos, va trencar-se l'húmer i la cama. El SEM el va traslladar en ambulància fins a l'hospital Trueta.

Els fets van tenir lloc al voltant de dos quarts de nou a l'edifici Port Empordà, a l'avinguda Joan Carles I d'Empuriabrava. Al lloc ràpidament s'hi van desplaçar els Mossos, la Policia Local de Castelló d'Empúries, els Bombers i el SEM. Les causes de l'accident es desconeixen, però tot apunta que podria haver comès una errada o bé que el paracaigudes li hauria fallat.

En el moment del descens, el ferit, de nom Kalid i procedent de Kuwait, anava amb el seu germà i amics. L'únic que es va accidentar va ser ell i en el moment de la topada contra l'edifici va quedar inconscient però durant el rescat va recuperar-se. Kalid és un paracaigudista molt experimentat, segons fonts consultades, i pertany a un grup de Kuwait que va cada any a practicar l'esport al centre de paracaigudisme d'Empuriabrava.