La Policia Nacional ha detingut a la Jonquera dues traficants que volien entrar cap a França amb més mig quilo d'heroïna i 103 grams de cocaïna. Una de les dones ha acabat a la presó.

L'arrest va tenir lloc dilluns a la tarda, durant un control contra la delinqüència itinerant que els agents estaven fent a l'autopista AP-7 en sentit França.

Els policies van veure que se'ls acostava un Opel Vectra amb matrícula francesa amb dues dones a dins. Les van fer aturar i en demanar-li a la conductora cap a on anaven, la dona va va respondre'ls amb una actitud nerviosa i dubtosa. En veure-ho sospitós, els agents van dirigir el vehicle cap a la zona d' escorcoll.

Un cop allà, els policies van mirar dins del cotxe i la sorpresa va venir quan estaven escorcollant el seient esquerre de la part de darrere. Entre una manta de color marró hi van descobrir un paquet de plàstic transparent que en contenia dos més. En un d'ells hi havia 542 grams d'heroïna i en l'altre hi havia 103 grams de cocaïna. També van trobar dins de la bossa de mà d'una de les dones, un pot de 20 mil·ligrams de metadona i una bossa groga que contenia cocaïna.

Per tot això, ambdues van quedar arrestades per ser les presumptes autores d'un delicte de tràfic de drogues. Les dues dones són franceses, una d'elles és nascuda a Colòmbia i té 33 anys. I l'altra té 30 anys. Aquesta última va entrar a presó després de passar a disposició judicial.

La seva companya, originària de Colòmbia, té múltiples antecedents a França per extorsió, usurpació d'identitat, tràfic de drogues, entre altres i a Espanya per un robatori amb força i un furt, comesos fa uns tres anys.