El paracaigudista que dijous al vespre va quedar ferit de gravetat quan aterrava i es va quedar enganxat amb la lona en una cornisa ja no és a l'hospital Trueta de Girona. Ahir se'l va traslladar cap a la Unitat de Cures (UCI) de traumatologia de l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona. El seu pronòstic, segons fonts del centre, és de molta gravetat. I és que fruit del cop, l'home accidentat, de 42 anys, va patir diversos ?politraumatismes i es va trencar alguns ossos, com ara l'húmer i la cama.

Cal recordar que el paracaigudista, de nom Kalid i procedent de Kuwait, anava amb el seu germà i amics en el moment del sinistre. Els fets van tenir lloc al voltant de dos quarts de nou a l'edifici Port Empordà, a l'avinguda Joan Carles I d'Empuriabrava. Kalid va quedar enganxat amb la lona de l'aparell d'una cornisa i va quedar penjat d'uns 10 metres entre la primera i segona planta d'un edifici de tres. Els Bombers el van haver de rescatar amb l'autoescala. En el moment de la topada contra l'edifici va quedar inconscient però durant el rescat va recuperar-se.

Kalid és un paracaigudista molt experimentat, segons fonts consultades, i pertany a un grup de Kuwait que va cada any a practicar l'esport al centre de paracaigudisme d'Empuriabrava. Al lloc ràpidament s'hi van desplaçar els Mossos, la Policia Local de Castelló d'Empúries, els Bombers i el SEM.