FIRES I FESTES DE LA SANTA CREU

Els concerts de l'Embarraca't es duran a terme

El vent ha anant disminuint en intensitat durant la tarda i s'ha decidit celebrar els recitals un cop garantida la seguretat

02.05.2016 | 20:08

Els darrers mesuraments fets a les 19:30 no desaconsellen fer els concerts de l'Embarraca't que es celebraran aquesta nit, després que els tècnics han garantit la seguretat d'assistents, tècnics i artistes amb el nivell de vent actual i les previsions favorables per aquest vespre i nit.

El parc d'atraccions del recinte firal ha estat clausurat fins a les 17:30 quan els mesuraments han indicat que havia disminuït suficientment per poder posar en marxa les atraccions. A banda d'això, aquest mati han traslladat una activitat infantil que s'havia de fer a la plaça Josep Pla a l'interior del Teatre.

L'ajuntament de Figueres ha fet aquest matí una reunió de coordinació i seguretat d'aquest matí amb l'alcaldessa, regidor seguretat, regidor Serveis Urbans, Guàrdia Urbana, Protecció Civil i Serveis Tècnics Municipals per valorar els mesuraments de la velocitat del vent i les previsions meteorològiques.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema