Els Bombers van continuar remullant durant tot el dia d'ahir la zona afectada per un incendi forestal a Llançà que va cremar 12,5 hectàrees. A finals de la tarda continuava una dotació a la zona, on el vent ja estava amainant. A les set es va donar per extingit.

Els bombers van estar treballant tota la nit controlant que no pogués revifar en algun punt sobretot perquè continuava bufant tramuntana amb força intensitat. De les quatre dotacions del matí es va anar reduint i a la tarda quedava un vehicle. A pocs minuts de les set de la tarda van informar que es donava per extingit.

L'incendi va començar al voltant d'un quart de dues del migdia de diumenge. Les tasques dels Bombers es van veure dificultades per la forta tramuntana que bufava a la zona, que va impedir treballar als mitjans aeris. Els Bombers es van trobar un pas tallat que els va dificultar les tasques. Es va haver de tallar la circulació ferroviària entre Figueres i Portbou, que es va poder restablir al voltant de les set de la tarda.

Com a mesura preventiva, es va desallotjar la gent que es trobava a la zona de camps, horts i barraques de la Bassa d'en Joanet i cap persona va resultar ferida.