Els turistes poden tornar a sortir a pescar a Roses

L'activitat, dins el festival Ennatura't, arranca de nou aquest mes

09.05.2016 | 12:05
Turistes participant de l´activitat a Roses

Pesca Turisme de Roses es posa en marxa de nou i des d'aquest mes. Els visitants poden apropar-se al món de la pesca amb propostes com participar en una autèntica jornada de pesca. L'activitat es portarà a terme dins el festival d'activitats a la natura Ennatura't que organitza el Patronat de Turisme de la Costa Brava.

Els turistes poden viure una experiència autèntica que permet conèixer una activitat important a Catalunya. L'oferta inclou la possibilitat de sortir a pescar amb embarcacions d'arts menors i arrossegament.

Els pescadors es converteixen en els protagonistes i són els encarregats de transmetre un seguit d´idees i valors per aprofundir en la seva feina i contribuir al seu coneixement i valoració, remarquen des de l'Estació Nàutica Roses-Cap de Creus -organisme públic-privat-.

És el quart any que Roses porta a terme aquesta iniciativa com a alternativa i complementària a l'oferta existent per als visitants. La proposta turística dins el festival Ennatura't, oferirà descomptes especials del 23 al 27 de maig.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema