Pesca Turisme es torna a posar en marxa a Roses aquest mes

Els visitants poden participar d'una jornada de pesca amb barques d'arts menors o arrossegament

11.05.2016 | 07:19
Turistes anant a pescar.

Pesca Turisme de Roses es posa en marxa de nou i des d'aquest mes. Els visitants poden apropar-se al món de la pesca amb propostes com participar en una autèntica jornada de pesca. L'activitat es portarà a terme dins el festival d'activitats a la natura Ennatura't, que organitza el Patronat de Turisme de la Costa Brava.

Els turistes poden viure una experiència autèntica que permet conèixer una activitat important a Catalunya. L'oferta inclou la possibilitat de sortir a pescar amb embarcacions d'arts menors i arrossegament.

Els pescadors es converteixen en els protagonistes i són els encarregats de transmetre un seguit d'idees i valors per aprofundir en la seva feina i contribuir al seu coneixement i valoració, remarquen des de l'Estació Nàutica Roses-Cap de Creus -organisme públic-privat-.

És el quart any que Roses porta a terme aquesta iniciativa com a alternativa i complementària a l'oferta existent per als visitants. La proposta turística dins el festival Ennatura't, oferirà descomptes especials del 23 al 27 de maig.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema