Sis composicions es van emportar premis ahir en el tradicional concurs de les Creus de Maig.

Fins a divuit entitats han participat en aquesta edició al tradicional concurs i opten als sis guardons que valoren diferents aspectes, des del disseny a la composició flora. Els premis es van entregar al Col.legi Sant Pau de Figueres juntament amb el Concurs de Roses.

La millor Creu Daliniana ha estat per la Fundació Clerch i Nicolau amb una original composició. Una quinzena de caixes els han servit per fer l'estructura de la creu. a l'interior les flors entr ealtres elements. El millor disseny ha estat per l'Associació dels Veïns del Turó Baix Nova Estació; el premi Popular per l'Associació Enlairant Figueres; la millor Composició Floral per l'Eixample; la més tradicional per al Casal de la Gent Gran i la més original per a l'associació del Rally Sud. Aquesta darrera, com la daliniana incorporen elements diversos per fer la composició de la creu. En aquest cas es pot observar la composició des d'un marc de fotografies buit sobre un trípode. Les flors guien el camí cap a la creu.

A banda de les sis guanyadores es van poder veure una dotzena més de creus com la de la Casa Nouvilas ambientada en el Museu del Circ o la Creu dels Desitjos de l'avinguda Horta de l'Hospital.

En el concurs de Millor Rosa els premiats van ser Ona López, Jesús Llorente i Joan Llobert en primer, segon i tercer lloc respectivament. El millor ram va ser per Maria Àngels Ponsí. El segon lloc per Carme Caritg, i el tercer per Lolita Arnau. També es va entregar un accéssit en la mateixa categoria a Ona López.