La Sala Cotton Club de Castell de Peralada la quarta edició de The Gin&Tonic Experience, que se celebrarà els dies divendres 27 i dissabte 28 de maig al Casino Peralada entre les 19.30h i les 03.00h de la matinada. En aquestes quinze hores, es preveuen servir fins a 10.000 gintonics premium

A la presentació han intervingut; Ferran Vila, ; Jordi Bernet, director de Marketing i Comercial de Casinos Grup Peralada; i David Martín, .

Ferran Vila, director de The Gin&Tonic Experience, ha recordat que The Gin&Tonic Experience va néixer amb la intenció de "proposar descobrir al visitant una selecció de les millors ginebres premium del mercat, així com algunes de les tòniques més singulars i una extensa representació de botànics, de manera que cada visitant disposi de més de 2.800 possibilitats de personalitzar el seu combinat".

Jordi Bernet, director de Marketing i Comercial de Casinos Grup Peralada, ha explicat que el Pavelló del Parc del Castell de Peralada serà altra vegada l´espai on es desenvoluparà la quarta edició de The Gin&Tonic Experience: "més de 1.000 metres quadrats amb 12 mostradors i 12 barmans, explicaran a cada visitant les característiques de les ginebres i tòniques, i recomanaran els millors maridatges segons les gustos de cada persona. Sense oblidar que hi haurà dues zones chillout; una a cobert i una altra a l´exterior, que tindran la missió de crear un espai per relaxar-se i gaudir d´un gintònic entre amics".

David Martín, director de Comunicació i Relacions Institucionals de Grup Peralada, ha tancat la presentació explicant que, "Castell de Peralada, ara fa quatre anys, va ser pioner en tot l´Estat en organitzar el primer festival dedicat plenament gintònic, i que des de llavors el certamen no ha deixat de créixer". I que si "en la primera i innovadora edició, l´any 2013, es van convocar més de 2.300 persones i es van servir més de 6.000 combinats. L´edició 2014 es van superar les xifres i es van servir 8.500 gintònics a més de 3.800 assistents". I en el darrer any, "es va arribar als 9.300 gintònics i a 4.200 visitants i enguany es vol arribar a servir la xifra de 10.000 Gintonics a 5.000 persones".