Un ultralleuger s'estavella enmig d'un camp de pomeres a Ventalló

Va haver de fer un aterratge d'emergència i el pilot va resultar ferit - L'aeronau anava a aterrar a l'aeròdrom de Viladamat

13.05.2016 | 12:34

Accident aeri enmig d'un camp de pomeres de Ventalló. El pilot va resultar ferit lleu i Aviació Civil investiga les causes del sinistre.

L'ultralleuger anava a aterrar a l'aeròdrom de Viladamat que està a tocar de Ventalló i per causes que es desconeixen va acabar enmig d'un camp de pomeres del nucli de Pelacalç de Ventalló.

Els fets van produir-se ahir cap a la una del migdia. El propietari de l'extensió de fruiters estava treballant les seves terres quan tot d'un va veure que un ultralleuger s'estampava contra els seus arbres.

Ràpidament van alertar el 112 i el SEM juntament amb els Mossos d'Esquadra es van activar. Bombers al final no va haver d'actuar perquè no es va produir cap incendi ni tampoc el pilot va resultar atrapat dins de l'aparell.

Un cop allà, el SEM va avaluar el pilot que va resultar ferit de caràcter lleu.

L'aeronau en aquell moment es dirigia a aterrar a l'aeròdrom de Viladamat però va patir l'accident perquè tot apunta que li va fallar el motor. El pilot va haver de fer un aterratge d'emergència i va anar a parar enmig dels camps.

Els Mossos van fer el seu atestat i ara, Aviació Civil n'investiga les causes. Una grua va retirar l'aeronau ahir a la tarda del camp de fruiters.

No és el primer accident aeri que s'ha de lamentar a la zona però en aquest sortosament no hi va haver víctimes mortals ni tampoc de gravetat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema