El mal temps també ha jugat una mala passada a l'espai de concerts nocturns Embarraca't. En una edició on el Firal estava més preparat que mai que soportar inclemències d'aigua a través d'unes grans carpes, la tramuntana va colpejar amb força els primers tres dies d'actuacions. Tant és així que va trencar lones de l'escenari i va obligar a reforçar una de les estructures. Els tècnics municipals diuen que calculen -a l'espera de tancar xifres oficials- que la situació ha fet baixar un terç dels assistents que la celebració ha tingut en els últims dos anys, que se situaven al voltant dels 25.000. Malgrat això, la treva de dissabte sumada a l'actuació d'alguns dels caps de cartell de la programació, com Maldita Nerea o Di-versiones, van "salvar els mobles" d'una accidentada edició.

El primer cap de setmana va ser un dels pitjors dels darrers temps. La forta tramuntana que va començar divendres va afluixar una mica dilluns però tampoc va deixar celebrar amb tranquilitat la vigília del 3 de maig, la nit dels figuerencs. Caritat Humana, Blaumut i Julay's van poder actuar, sí, però ben tocats per la tramuntana i en una plaça Europa molt més buida del que és habitual.

Divendres, malgrat l'inici de la treva, l'assistència tampoc va ser gaire alta, mentre dissabte el bon temps i la popularitat dels grups participants van permetre tancar, encara que fos sota mínims, l'edició d'enguany.

L'actuació primer dels Crossing, seguida dels Maldita Nerea i l'apoteòsic final de l'orquestra de versions (amb comiats de soltera a l'escenari inclosos) van marcar l'èxit de la jornada.

"Hem patit moltes inclemències i això ens ha perjudicat molt. Calculem que hem perdut un terç del públic que havíem tingut els últims dos anys", expliquen des de l'Ajuntament. Una dada que suposaria uns 8.000 assistents menys, a jutjat per les dades facilitades els darrers dos anys. Malgrat tot, afirmen que les nits de concerts no han tingut incidents remarcables pel que fa a emergències i baralles.