La piscina de l'Escala, que compta amb instal·lacions esportives de gimnàs, pateix algunes deficiències que han suscitat la queixa d'alguns usuaris. El PP va demanar al darrer ple municipal que es faci una revisió de les instal·lacions. El govern va admetre que hi calen millores però que s'hi van fent actuacions.

Amb el títol «Volem millores a la piscina municipal» s'ha creat un grup a les xarxes des d'on pengen imatges i es queixen de mancances com falta de manteniment, de personal i de la maquinària obsoleta i escassa al gimnàs. El grup ha iniciat una recollida de signatures. Recorden que paguen quotes per sobre altres complexos municipals de pobles veïns i es queixen que la concessionària fa el mínim.

El regidor del PP Joan Ball-llosera se'n va fer ressò al darrer ple afegint que també hi ha goteres. Va demanar «fer una volta i veure en les condicions que estan les instal·lacions» perquè tenen «una mica de raó» amb les queixes, va dir. El regidor d'Esports, Josep Bofill, va respondre que «hi ha deficiències, hi ha coses que s'han d'arreglar, no és un hotel de cinc estrelles, ni molt menys» però va afegir que s'hi van fent actuacions. La concessionària gestiona el servei i el manteniment de la piscina i l'Ajuntament a fer algunes actuacions. Tot i això, Bofill va recordar que hi ha uns 1.200 socis a la piscina.