Deluxe Group torna a la direcció de la discoteca Chic de Roses, que reobre les portes el primer cap de setmana de juny. L'equip que la va dirigir del 2005 al 2013 espera que torni a ser un referent a la comarca. S'estrenaran amb una nit de música i espectacle.

La discoteca tornarà a obrir com a Chic Deluxe Roses, el nom que va servir per obrir una nova etapa el 2005 quan el mateix equip d'ara va assumir la direcció d'una discoteca mítica que va revolucionar l'ambient als anys vuitanta, situant-se en guies europees.

El 7 de maig de 2005 reobria amb un públic esperant que la sala repetís èxit. Segons la direcció, va sortir com esperaven i pel seu espai van passar-hi DJs de molt renom.

El 2013 es va tancar per portar-hi a terme unes reformes. L'estiu passat va obrir uns mesos. Ara la reobertura és per tot l'any, els caps de setmana; i juliol i agost, els dimarts, divendres i dissabtes.

La primera nit es comptarà amb Núria Swan, el DJ resident Enric Font, i el convidat José Franco. Hi haurà espectacles, gogos, performances, pirotècnia i sorpreses.