Al 2011, la Policia Nacional ja va detenir Víctor Manuel Yeste, acusat d'un delicte contra la intimitat. El fals metge va instal·lar càmeres ocultes als lavabos de l'Hospital General de Castelló i gravava d'amagat les dones que hi anaven.

Va ser la seva parella qui, el 28 de febrer, per sorpresa, va descobrir els vídeos, guardats a l'ordinador personal de Víctor Manuel, i el va denunciar. La Fiscalia de Castelló va assegurar que a les gravacions es veia clarament la cara del metge instal·lant les càmeres. La Policia, per la seva part, va haver d'identificar les dones que apareixien a les gravacions aconseguides de manera il·legal i també va haver d'investigar si el metge havia realitzat altres gravacions en més llocs públics, perquè realitzava altres activitats, com submarinisme.

La Conselleria de Sanitat va decidir excloure el professional de la borsa de treball i allunyar-lo de les seves funcions. A més, el cas va generar molta repercussió i els veïns del Port de Sagunt van mostrar-se molt sorpresos davant l'actuació del metge.

La que era la seva parella va quedar pertorbada pels fets ocorreguts ja que, a més a més, els seus coneguts més propers ja coneixien la informació abans que el cas aparegués als mitjans de comunicació.

En aquella ocasió, Víctor Manuel Yeste va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs. De nou, però, la nit del passat dijous va tornar a ser detingut. I va tornar amb el mateix engany. En aquest cas, per treballar com a metge els darrers sis mesos a l'Hospital de Figueres sense tenir la titulació necessària.