La Jonquera preveu aprovar avui una modificació de l'ordenança reguladora dels locals públics en els quals s'exerceix la prostitució que els concentra, tal com marquen també els usos del planejament, als polígons del sud. Les limistacions, com la distància de seguretat entre locals de 750 metres, fan que difícilment se'n pugui instal·lar cap més.

L'actual ordenança establia que una distància mínima entre locals d'almenys tres quilòmetres, el que a la pràctica suposava que només n'hi podia haver un. Es va aprovar per intentar frenar l'obertura del Paradise perquè en aquell moment n'hi havia un altre. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, però, va obligar a donar-los llicència.

El document havia quedat obsolet. S'ha adaptat a noves normatives i al planejament que els situa als polígons industrials del sud. Les lleis impedeixen limitar-los a tot el terme però es posaran limitacions.

Les principals són que no poden està a menys de 650 metres de centres docents, centres on hi hagi afluència de menors d'edat o equipaments esportius. A la zona hi ha, per exemple, una casa de colònies, fet que ja suposa que en un àmbit proper no n'hi podra haver. Un segon condicionant és que entre els locals hi haurà d'haver la distància mínima de 750 metres. L'alcaldessa, Sònia Martínez, ho justifica per qüestions de seguretat que han avalat amb informes de la policia perquè des del govern consideren que aquest tipus de locals generen certes problemàtiques com les de trànsit que requereixen, per exemple, que disposin de zona d'estacionament. A la pràctica, tenint en compte els solars avui disponibles per a noves construccions i les limitacions difícilment se'n podria instal·lar cap més complint tots els requisits.

El polígon sud de la Jonquera se situa just a l'entrada de la població direcció nord . El sector industrial està a banda i banda de la N-II. L'oferta actual és principalment de zones de servei i estacionament de camions amb diverses superfícies comercials i restaurants. També s'hi situa el Gran Jonquera Outlet i alguns negocis, entre ells l'únic prostíbul que hi ha actualment a la població, el Paradise. L'Ajuntament va batallar durant molt temps per intentar impedir la seva obertura. Es van aturar en diverses ocasions les obres però l'obertura que es va produir l'octubre de 2010 com un dels més grans d'Europa després de veure's obligats a complir la sentència del TSJC.