Un motorista de 22 anys ha mort aquest divendres a la matinada al centre de Roses en un accident de trànsit en el qual també s'ha vist implicat un ciclista. Segons els Bombers de la Generalitat, l'avís del sinistre s'ha rebut a les 0.49 hores i ha passat al carrer Nou d'aquest municipi de l'Alt Empordà. A l'espera de l'elaboració de l'atestat, tot apunta que la víctima mortal ha caigut per intentar evitar topar amb un ciclista de 22 anys, que ha resultat ferit de poca gravetat i ha estat evacuat a l'Hospital de Figueres. Fins al lloc s'hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers, tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i diversos efectius de la Policia Local.

L'accident es va produir al carrer Nou de Roses, pocs metres després de la confluència de l'avinguda Montserrat i el carrer Francesc Macià. Segons fonts policials, el motorista circulava a velocitat adequada i amb casc. En intentar esquivar el ciclista, va perdre el control del ciclomotor i va acabar impactant de cap contra un fanal de la via. El noi, de 22 anys i veí Roses de 22 anys, va morir a l'acte.

El ciclista té 22 anys i és veí d'aquesta població altempordanesa. Va ser auxiliat per un altre jove, amic dels dos accidentats, i per la Policia Local, que va arribar al lloc dels fets poc després del xoc gràcies a la proximitat de la comissaria. També s'han desplaçat fins a l'indret dues dotacions dels Bombers i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

A les 2.25h de la matinada, el noi ha ingressat a Urgències de l'hospital de Figueres, on continua rebent atenció mèdica.