Un jove de Roses de 22 anys, Iu Gràcia Alba, va morir la matinada de divendres en un accident al centre. Tot apunta que el noi hauria intentat evitar topar amb un ciclista i s'hauria encastat amb un fanal. El motorista va morir a l'acte mentre el ciclista va ser evacuat a l'Hospital de Figueres.

L'accident es va produir al carrer Nou amb confluència amb la plaça Llevant. El motorista, segons fonts policials, circulava a la velocitat adequada i amb el casc. En intentar esquivar el ciclista, va perdre el control del ciclomotor i va acabar impactant de cap contra un fanal de la via.

El ciclista, també de 22 anys, i veí de Roses va ser auxiliat per un altre jove, amic dels dos accidentats, i per la Policia Local que va arribar al lloc dels fets poc després del xoc gràcies a la proximitat de la comissaria. També es van desplaçar fins al lloc dues dotacions dels Bombers i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). El ciclista va ingressar a l'hospital de Figueres on divendres a la tarda continuava rebent atenció mèdica, segons les fonts.