Un camió de gran tonatge va bloquejar ahir dues hores l'entrada a l'AP-7 a Figueres direcció Barcelona. El tràiler va fer tisora just després de passar el peatge quan s'anava a incorporar als vials principals de l'autopista. La restricció va causar trànsit dens en mig quilòmetre i els vehicles es van desviar per la N-II. L'accés més proper a l'autopista és Figueres Nord, a Llers.

L'accident es va produir a un quart de dues del migdia quan el vehicle, es creu que per un excés de velocitat, en frenar als revolts que donen accés als vials de l'autopista, se li va desviar la càrrega fent el que es coneix com a tisora i envaint tot el carril. L'entrada a l'autopista en sentit Barcelona es va haver de tallar mentre es portaven a terme les tasques de retirada del camió. En l'accident no es va veure implicat cap més vehicle. El conductor del tràiler va resultar il·lès. Al lloc s'hi van desplaçar dues unitats de Bombers, dues dels Mossos d'Esquadra i un equip de vialitat d'autopistes, a banda del servei de grues.

Segons el Servei Català de Trànsit, va ser necessari desviar els cotxes que volien accedir direcció sud mentre es treballava. A la rotonda d'accés al peatge, al terme de Borrassà, se'ls indicava que tornessin a la N-II per poder agafar un altre peatge, el més proper Figueres Nord, a Llers.

L'empresa de Grues Padrosa es va fer càrrec de la retirada del camió. Dues hores més tard van finalitzar els treballs. Segons Trànsit, a un quart de tres de la tarda es va donar per normalitzada la circulació i es va reobrir l'accés a l'autopista.