L'Ajuntament de l'Escala projecta crear un Espai Jove a l'edifici situat a l'entrada del solar de can Parals, actualment adequat com a espai d'aparcament. S'espera que l'espai estigui obert a la tardor després d'adequar-lo.

L'edifici s'espera que tinguin diferents espais com una zona d'entrada i joc, una sala d'estudis amb opcions informàtiques o una petita sala d'actes on poder fer reunions o tallers, entre d'altres.

El regidor de Joventut, Rafel López, ha explicat que «es tracta d'un lloc molt interessant, tant per possibilitats com per la seva ubicació, prop de la zona escolar, lúdica i esportiva i del nucli antic, però també a poca distància del Poble Sec o Riells».

La creació de l'espai és una de les iniciatives que s'ha posat en marxa adreçada als joves. A l'Escala n'hi ha uns 2.500, d'entre 12 i 34 anys. Des de fa uns mesos l'ajuntamnet ha anat fent reunions amb diferents grups d'edats, amb l'objectiu d'anar recollint els seus principals neguits i i preocupacions i anar configurant el Pla Local de Joventut. Les propostes finals s'esperen incloure al pla perquè es reflecteixin les demandes dels joves. A més, s'ha contractat un dinamitzador juvenil, Xavi Torrent, que ha de fer de pont entre els joves i l'administració.