La Guàrdia Civil ha detingut a La Jonquera (Alt Empordà) un home de 31 anys que duia 7,7 quilos de marihuana amagats al vehicle. Els fets van passar pels volts de la una de la matinada de dissabte passat. Agents de la secció fiscal van aturar el vehicle amb el que viatjava en direcció a França amb matrícula polonesa. Durant la inspecció, la policia va adonar-se que la zona del panell de comandament del cotxe havia estat manipulat i van decidir examinar-lo més a fons. El resultat va ser el descobriment de la droga repartida en diferents bosses que estaven amagades en aquesta zona. L'home, de nacionalitat polonesa, va ser detingut per un delicte contra la salut pública.

Un cop feta la detenció, la Guàrdia Civil va instruir les diligències que van ser entregades juntament amb el conductor detingut i el comís de la droga al jutjat en funció de guàrdia de Figueres.

Aquell mateix dia una patrulla del Seprona de Figueres va rescatar un gos que estava ofegant-se a la riera d'Àlguema a Santa Llogaia d'Àlguema (Alt Empordà) a un paratge conegut com Els Rentadors. L'animal no es podia moure i presentava signes d'hipotèrmia. Els agents van traslladar-lo a la protectora d'animals de Figueres que se n'ha fet càrrec. Es tracta d'una femella de raça Pomerània que no duia el xip identificatiu, de manera que no s'ha pogut localitzar encara el seu amo.