L'Ajuntament de Sant Pere Pescador i els vint-i-vuit establiments que s'han implicat per obtenir la certificació de Turisme Familiar que atorga la Generalitat dediquen aquest mes a donar a conèixer l'oferta turística. Es portaran a terme més d'una cinquantena d'activitats, a banda d'oferir promocions.

Deu allotjaments turístics (càmpings i hotels); onze restaurants, sis empreses i l'oficina de turisme són els implicats en la iniciativa i que representen el 67% de l'oferta del municipi. Per obtenir la distinció que atorga l'Agència Catalana de Turisme (ATC) de la Generalitat s'han adequat els serveis per poder atendre les famílies. Bressols, mini clubs, canviadors de bolquers, un ampli programa d'animació infantil, instal.lacions adequades per als més petits en zones públiques, allotjaments i oferta complementària.

En motiu de la certificació durant el mes de juny s'ha organitzat l'agenda d'activitats especials i descomptes per a famílies. Set càmpings ofereixen un descompte del 10%, algun dels hotels fins al 20% i restaurants fins i tot el 50% en el menú infantil. En activitats els descomptes es donen en bateig de kitesurf, paddle, caic o l'escola de vela.

A banda d'això hi ha l'ampli programa d'activitats per a famílies. Dissabte s'ha progrmaat un taller en família vora el riu; una visita guiada teatralitzada; una sortida en paddle combinada amb caiac; i sessió de windsurf, entre altres. Activitats similars es repetiran el diumenge i la resta de la setmana, tot i que es concentren els cap de setmana. Per finals de juny coincideix amb la Festa Major de Sant Pere Pescador.