Figueres s'ha sumat a la campanya "Barris antic, molt per descobrir, molt per oferir", entre els que hi ha 32 poblacions de tot Catalunya. Roses, Besalú i la Bisbal són les altres tres poblacions de les comarques gironines que hi participen. Durant tot aquest mes els clients rebran butlletes per entrar al sorteig de regals. Figueres repartirà 32 premis entre tres guanyadors.

Visites guiades, gastronomia, nits d'hotel, vals descompte o per a espectacles són alguns dels regals que es poden aconseguir comprant als comerços adherits a la campanya. L'objectiu és dinamitzar el comerç urbà de proximitat en els nuclis antics i donar a conèixer els atractius turístics.

Els establiments del centre històric adherits a la campanya, més de 80 en aquesta edició, estan convenientment identificats amb el cartell promocional. Tots ells entraran en un sorteig i un aconseguirà el premi ofert pel municipi de Mollerussa.

La campanya a Figueres s'ha organitzat conjuntament amb l'Ajuntament de Figueres -a través del Pla d'Intervenció Integral del Centre Històric de Figueres i l'àrea de Promoció Econòmica- i l'Associació Comerç Figueres.