Roses ha programat per dissabte, en el Dia de la Música, una vintena de concerts i la Fira del Disc, que ompliran la rambla Riera Ginjolers, la plaça de les Botes i la plaça de l'Església. Totes les activitats seran gratuïtes.

La celebració començarà a les deu del matí amb la Fira del Disc, on es podran trobar diferents parades de compra i venda de disc nou i de segona mà. La festa se celebrarà a la riera Ginjolers, on també hi haurà l'escenari principal del Dia de la Música.

Pel que fa als concerts, es faran en tres escenaris distribuïts entre la riera Ginjolers, la plaça de l'Església i la plaça de les Botxes. Al darrer espai començaran a les cinc de la tarda, quan tocaran la banda de Salt Dinero Negro i el grup de Sant Celoni The Reapers que, amb el rock progressiu, han aconseguit diferents premis i reconeixements.

L'escenari de la plaça de l'Església estarà destinat a la música en format íntim i acústic. Els concerts començaran a tres quarts de cinc de la tarda amb el grup d'havaneres Els Pescadors de Roses. Tot seguit hi haurà les actuacions de la banda de fusió musical De Calabass, Olvido París i els cantautors rosincs Josep Sala, David Subirà, Cardona de Amores i Terry Patrick Ryan, que presentarà el seu segon disc Eyes in the eerie.

L'escenari de la riera Ginjolers concentrarà gran part de les actuacions amb un to més rocker. Actuaran els rosincs Kontrapelo, per continuar amb Guillem Camós, guanyador del primer Duel de Guitarres celebrat per la Festa Major de Roses 2014, que presentarà el seu primer disc en solitari. Des de l'Escala, Dalton X, per continuar amb els gironins Timeless, que faran amb les seves versions un repàs a les millors cançons de la historia del rock. Trece Días i The Black Bells clouran la jornada.