Els Bombers Voluntaris de Sant Climent Sescebes podran disposar d'un nou parc d'aquí a unes dues setmanes, després que un cop de vent s'emportés part del sostre de l'antic el mes de febrer passat, segons ha informat l'alcaldessa de la localitat, Olga Carbonell (ERC).

Carbonell i el màxim responsable dels Bombers a Girona, Enric Cano, van negociar amb la Generalitat i la Diputació Provincial una possible solució, ja que aquesta instal.lació dóna cobertura a la dotzena de municipis de la zona d'Albera.

La Diputació va anunciar el mes d'abril passat que assumia els poc més de 31.000 euros del cost dels treballs d'adequació d'un edifici adquirit per l'anterior govern municipal de Sant Climent Sescebes fa poc més d'un any per 41.000 euros.

La labor dels operaris va començar fa tres setmanes i les obres estaran enllestides a principi de juliol, per la qual cosa l'alcaldessa de Sant Climent Sescebes ha agraït a la Diputació Provincial la seva aportació després de comprovar «que no es tractava d'una problemàtica local, sinó que era un tema de caràcter supramunicipal amb un interès públic més que acreditat».

Un altre parc pendent de millores pel seu deteriorament és el de Figueres. La Generalitat ja té en tràmit el projecte per tal de començar les obres.