Nou enfrontament al barri de Sant Joan de Figueres.

Una baralla entre dones d'ètnia gitana amb armes blanques i diversos objectes contundents ha acabat la passada nit amb una noia menor d'edat apallissada i ferida per arma blanca a la cara

La causa de l'enfrontament es desconeix però les primeres hipòtesis fan pensar en un conflicte sentimental.

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres investiguen el succés i han detingut un veí del barri per l'agressió a la jove. Es tracta d'un membre del consell de savis.

Segons algunes fonts consultades, s'apunta que en la baralla també hi hauria participat un patriarca d'un dels clans del barri.

El succés s'ha produït cap a quarts de dotze de la matinada. El 112 ha rebut l'avís d'una baralla multitudinària a la zona del carrer Fleming del barri de Sant Joan de Figueres. S'hi han desplaçat diverses unitats de la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra.

Quan la policia ha arribat al lloc només ha trobat quatre noies d'ètnia gitana que s'estaven barallant amb armes blanques -algunes navalles- i pals. Al seu voltant hi havia veïns del barri que no s'han volgut perdre l'enfrontament.

Els Mossos han desfet la baralla i després s'ha portat una de les noies, que només té 16 anys, a l'hospital de Figueres, la qual havia rebut molts cops i també li havien fet un tall a la cara que li ha suposat diversos punts de sutura. Les altres joves també han patit esgarrapades i diversos cops.

La policia ha incrementat la seva presència al barri arran del succés i el dispositiu s'hi ha estat ben bé fins a les cinc del matí quan ha considerat que s'havien calmat els ànims.

Fonts municipals asseguren que la Guàrdia Urbana estarà atenta al barri per si hi ha nous enfrontaments al barri, però no s'hi muntarà cap dispositiu policial per ara.

Es dóna el cas que en aquest mateix carrer hi va haver un tiroteig el 31 de maig a la tarda.