La Generalitat es compromet fer un pla integral per Sant Joan

Territori, que ja havia anunciat a l'anterior mandat accions, diu que passarà per enderrocs, equipaments i noves connexions

23.06.2016 | 14:45
La Generalitat es compromet fer un pla integral per Sant Joan

El departament de Territori s'ha compromès a tenir redactat un Pla integral pel barri de Sant Joan i l'entorn el proper mes de setembre amb l'objectiu de resoldre la conflictivitat a la zona. El conseller, Josep Rull, va visitar ahir aquest barri de Figueres i va afirmar que hi cal una actuació urgent i decidida per part de les administracions públiques.

En aquest sentit, diu que durant el juliol es treballarà amb totes les eines urbanístiques per tenir entre el setembre i l'octubre un document que estableixi quins enderrocs hi ha d'haver -a banda dels compromesos d'Incasòl-, les zones verdes, zones d'equipaments i interconnexions entre barris.

Fa anys que el departament promet actuacions en aquest sentit però, segons sembla, el document  urbanistic «global» mai s'ha elaborat. Això és el que ara s'ha compromès a fer el conseller, que assegura que posaran sobre la taula totes les opcions possibles amb l'objectiu que un cop fet, els grups polítics de la ciutat l'evaluïn i, després, es faci un conveni entre Generalitat i Ajuntament per a executar-lo.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema