El Govern de Xangai visita el LOGIS Empordà amb la intenció de portar-hi inversors

La visita, fruit de l'acord signat entre l'Ajuntament i el districte de Minghan, preveu una trobada amb empreses que vulguin venir a Vilamalla

05.07.2016 | 18:35
La delegació xinesa amb el president del Consell, Ferran Roquer -a l´esquerra- i l´alcaldessa, Marta Felip -segona per la dreta.

Una delegació de representants tècnics i polítics del Govern del districte de Minhang de Xangai van visitar aquest dilluns Figueres i les instal·lacions del LOGIS Empordà de Vilamalla. La trobada, fruit de l'acord de col·laboració signat entre l'Ajuntament i el Govern en passat mes de maig a la Xina, tenia com a objectiu acostar posicions i atraure inversions en aquesta zona.

Per això, es va fer una reunió al Consell Comarcal on el director de CIMALSA, Isidre Gavín, va explicar les possibilitats de la zona i del centre logístic. La previsió és que properament es realitzi un segon viatge amb empresaris interessats a invertir-hi.

L'alcaldessa, Marta Felip, es mostra molt optimista amb aquesta trobada i l'inici de relacions amb el Govern xinès. «És una oportunitat que no podem deixar escapar i que podria suposar el complet desplegament d'aquest centre logístic amb una repercussió econòmica i de llocs de treball directe per Figueres i la comarca», assegura.

La ciutat fa mesos que estreny llaços amb el gegant asiàtic en múltiples trobades i viatges que s'han produït en els darrers mesos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema