El programa d'activitats Empuriabrava Sports de Castelló d'Empúries ha inclòs aquest any com a novetat la programació de competicions de nit. Empuriabrava Sports és una activitat que l'Ajuntament organitza com a valor afegit del municipi, complementa l'oferta de sol i platja i potencia la qualificació d'Empuriabrava com a destinació turística esportiva.

Les activitats comencen demà i fins al 27 d'agost i tindran lloc a la zona esportiva de la platja d'Empuriabrava on hi haurà un punt d'informació i inscripcions.

El tret de sortida el donarà la prova del circuit català Svatour el cap de setmana el 9 i 10 de juliol que per segon any consecutiu portarà parelles d'arreu de Catalunya a la nostra platja per jugar a vòlei platja. Coincidint amb les festes del Carme, aquest any se celebrarà dissabte vinent, 16 de juliol, a partir de les 15 h el II Torneig rugby 7 a la platja amb premis per als guanyadors amb un preu de 12 €/jugador.

Pel que fa a les activitats diàries hi haurà des de sessions de ioga o tai-txí, futbol platja, vòlei, entre d'altres. Pel que fa els caps de setmana, aquest any s'ha volgut donar una embranzida i s'ha vinculat entitats esportives del municipi amb un format de torneig semi nocturn de futbol platja.