Quatre persones, dues dones de 34 i 67 anys, i dos nens de sis mesos i tres anys, ahir van resultar ferits i van ser traslladats a l´Hospital de Figueres per un accident a l´avinguda Salvador Dalí, l´antiga N-II, a conseqüència d´una col·lisió de dos vehicles. Al lloc s´hi van desplaçar nombrosos serveis d´emergència per atendre els ferits i normalitzar la situació. Es va afectar un dels carrils.

L´accident va passar a un quart de set de la tarda aproximadament, quan els vehicles van col·lidir a l'antiga N-II, en direcció a França, i un d´ells va precipitar-se a la mitjana que la separa de l´avinguda Marignane, a l´altura del número 22.

Ferits menys greus

El Servei d´Emergències Mèdiques va traslladar quatre ambulàncies al lloc de l´accident per atendre els quatre ferits, que presentaven policontusions. Es tractava d´una dona de 67 anys, una dona de 34 i els seus dos fills, una nena de sis mesos i un nen de tres anys. Tots presentaven ferides menys greus i van ser traslladades a l´Hospital de Figueres, que es troba a pocs minuts de la zona de l´accident.

Els dos vehicles van col·lidir en una de les sortides de Figueres, l´antiga N-II, a l´altura del punt quilomètric 754,7, davant de l´Hotel Empordà i de l´avinguda Marignane, al número 22. L´avinguda se situa just per sota de la carretera i la separa un espai enjardinat central. Un dels cotxes va quedar encastat contra un arbre després de la topada. Va ser necessària l´assistència dels Bombers, els Mossos d´Esquadra i la Guàrdia Urbana. No es va haver de tallar el trànsit però es van produir retencions mentre es treballava en un dels laterals de la nacional.