Troben 11,7 quilos d'haixix i 3,2 de marihuana en un autobús

En un altre escorcoll, la Guàrdia Civil també va arrestar un home per portar 24,3 quilos de droga

18.07.2016 | 07:04
La marihuana i l´haixix comissats durant les dues actuacions.

Dos detinguts per tràfic de drogues en dos controls de la Guàrdia Civil a la Jonquera. Es tracta d'un ciutadà alemany i un de francès ambdós transportaven substàncies estupefaents. En el primer cas, els agents de la Jonquera van detenir un passatger d'un bus que anava cap a Alemanya i que transportava 27,5 quilos de marihuana i 11,7 d'haixix. I en el segon, el conductor d'un cotxe que es dirigia a França amb 24,3 quilos de marihuana.
La primera actuació es remunta a la nit del 2 juliol, els agents de la Guàrdia Civil van aturar un autobús de línia regular que tenia com a destinació Alemanya. Durant l'escorcoll de la càrrega que transportava, els policies van descobrir una maleta que va aixecar les sospites dels agents. Després d'identificar el seu propietari, van obrir la maleta i a dins van descobrir que hi havia fins a 3,2 quilos de marihuana i 11,7 quilos d'haixix.
Davant de les evidències, els agents de la Guàrdia Civil van detenir a M.K.P, un ciutadà alemany de 56 anys per ser el presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

Droga als seients de darrere
Efectius de la mateixa unitat de la Guàrdia Civil de la Jonquera, durant la nit del dia 13 després van aturar un vehicle amb matrícula francesa que es dirigia cap al seu país. Van identificar el conductor i l'únic ocupant i en escorcollar el seu maleter, van descobrir que a sobre els seients del darrere hi havia de 24,3 quilos de marihuana.
Per tot això, els agents van procedir a la detenció de l'ocupant del vehicle. Es tracta d'un ciutadà francès, M.R.A, de 29 anys. Com en l'anterior actuació, també va quedar arrestat per un presumpte delicte contra la salut pública.
En tots dos casos, els policies van instruir les diligències corresponents que juntament amb els detinguts i les substàncies estupefaents comissades durant les dues actuacions van ser posades a disposició del Jutjat de Guàrdia de Figueres que serà qui determinarà la situació dels detinguts a la?Jonquera.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema