Vilafant signa un conveni amb Trànsit per reduir el nombre de víctimes d'accidents

Es faran accions per millorar la seguretat i es redactarà un pla local de seguretat viària

18.07.2016 | 07:04
Consol Cantenys, a l´esquerra, i la directora del SCT.

Vilafant ha signat un conveni amb el Servei Català de Trànsit per millorar la seguretat reduint les víctimes en accident de trànsit, tot i que fins ara principalment són feritsde caràcter lleu. Es faran accions per millorar la seguretat i s'elaborarà un Pla Local de Seguretat.
La directora del Servei Català de Trànsit (SCT), Eugenia Doménech, i l'alcaldessa de Vilafant, Consol Cantenys, han signat el conveni de col·laboració en matèria de seguretat viària i també l'Annex per a la redacció d'un Pla local de seguretat viària per a aquest municipi. A l'acte de signatura també hi va assistir el director dels Serveis Territorials d'Interior a Girona, Albert Ballesta, i la cap dels Serveis Territorials de Trànsit a Girona, Núria Gómez.
A través d'aquest Conveni marc s'establirà una col·laboració continuada entre l'SCT i l'Ajuntament de Vilafant, amb la finalitat de desenvolupar accions concretes en matèria de trànsit per augmentar la seguretat viària al municipi, que té una població de 5.543 habitants. Ambdós organismes es comprometen a desenvolupar polítiques per a una mobilitat més segura i per a la reducció de les víctimes d'accidents de trànsit a les vies i carrers de la població. En aquest sentit, l'SCT i l'Ajuntament de Vilafant han signat també l'annex per a la redacció d'un Pla local de seguretat viària per a aquest municipi, a través del qual l'SCT oferirà assistència tècnica a l'ens municipal tenint en compte les característiques, configuració i particularitats d'aquesta localitat per millorar-ne la seguretat viària a través d'un diagnòstic de l'accidentalitat a l'àrea local.
Un dels objectius del Pla estratègic de seguretat viària 2014-2020 és el d'impulsar un espai continu de seguretat viària (zones urbanes i interurbanes) i continuar apostant fermament per la cooperació amb els ajuntaments i les autoritats locals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema