Ahir al matí es va produir un espectacular incendi en un bar - restaurant de la cala Canyelles de Roses. Les flames van obligar a desallotjar els veïns del bloc d´apartaments que hi ha a dalt, en total una vintena de persones van haver de sortir de casa pel foc.

Sortosament, no es van haver de lamentar ferits. El que sí va quedar totalment afectat és la terrassa del restaurant i part del semisoterrani. Es tracta del local anomenat Beach Club, situat a l´avinguda Díaz Pacheco, número 14. L´incendi es va declarar pels voltants de les set del matí i en el moment dels fets no hi havia ningú al local. Els Mossos investiguen les causes. La Policia Local de Roses, el SEM i Bombers van treballar en les tasques d´evacuació i extinció de l´incendi.

Una intoxicada per fum

Dijous, a la nit, també es va produir un altre incendi on van haver d´actuar els Bombers. En aquest cas va ser a Figueres i va acabar amb una ferida lleu per intoxicació per fum a Figueres. Es tracta d´una dona a qui se li va incendiar la cuina. El SEM la va evacuar en ambulància a l´hospital de Figueres.

L´incendi es va declarar cap a un quart d´onze de la nit d´ahir, al número 58 del carrer Balmes. És una casa de planta i pis. La cuina està a la primera planta i va començar a cremar. Van quedar afectats la campana i el mobiliari de l´estança.

En paral·lel, el fum es va escampar i els Bombers, que hi van destinar dues dotacions, van haver de ventilar. Al lloc dels fets també s´hi van desplaçar la Guàrdia Urbana de Figueres i el SEM.