Els sindicats i Figueres acorden la suspensió temporal de la vaga d'Ecoserveis

S'han donat una setmana perquè una autoritat judicial laboral es pronunciï sobre la legalitat de l'article 1 del conveni que reclamen

29.07.2016 | 13:52
La reunió que s´ha celebrat aquest matí a l´Ajuntament.

Els sindicats CO.BAS i CCOO han acordat amb l'Ajuntament de Figueres han acordat la suspensió temporal de la vaga convocada a Ecoserveis als serveis d'escombraries, neteja viària, enllumenat i jardineria per dilluns vinent. En una reunió amb l'alcaldessa, Marta Felip, el conseller delegat d'Ecoserveis, Quim Felip i els portaveus desl grups municipals, ambdues parts han consensuat demanar un pronunciament d'una autoritat judicial laboral sobre la legalitat de l'article 1 del conveni sotmès a negociació i les implicacions legals derivades de la seva futura aplicació.

Des de COBAS asseguren que s'han donat de temps una setmana i que a finals de la que es decidirà què es fa. El seu president, Ricardo López, diu que «si diuen qe jurídicament no es possible, s'ha de buscar la manera d'encaixar aquesta garantia perquè es pot fer». Per la seva banda, Felip afirma que queda molt camps per córrer en la negociació i que «l'Ajuntament vol resoldre tots els dubtes i esgotar totes les vies possibles de negociació».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema