Tots els turistes que van resultar intoxicats per monòxid de carboni ahir a la tarda han estat donats d'alta.

Eren passatgers d'un bus que anava a Bèlgica el qual es va haver d'aturar a l'àrea de servei de l'AP-7 a l'altura de Garrigàs perquè part del passatge no es trobava bé.

En total hi va haver 10 persones que van necessitar ser traslladats en centres hospitalaris de la província. Una família de Bèlgica de vuit persones va ser evacuada en ambulàncies fins a l'hospital de Palamós.

Una dona de 40 anys però la van traslladar en l'helicòpter medicalitzat i és l'única que segons fonts del centre de salut va necessitar ingressar a la cambra hiperbàrica. De fet hiva etsar des de les nou del vespre fins a un quart d'una de la nit. Després va passar la nit ingressada en observació i ha estat aquest matí, a dos quarts de deu, quan se li ha donat l'alta.

La resta de la família, composta per dos homes de 23 i 28 anys; dues dones de 19 anys i duess nenes de 9 i 11 anys i un nen de 7 anys ja van ser donades d'alta ahir el vespre. D'aquestes set persones se les va tractar amb oxigenoteràpia i no van haver d'entrar a la cambra hiperbàrica.

A l'hospital Trueta de Girona s'hi van traslladar també dues persones, que també van ser donades d'alta ahir el vespre.

Els fets que van desencadenar la intoxicació, segons la hipòtesi amb la qual ahir es treballava, és que el vehicle podria tenir un problema amb l'aire condicionat, que enviava els fums del motor a l'interior de l'habitacle a través del conducte principal.